Udskæring af kreaturer

PARTERING
Standard:
Osso buko, yderlår, klump, lårtunge, inderlår, tykstegsfiilet, culotte*, cyvette*, mørbrad, tyndsteg, højrebskoteletter, højreb, tykkam, bovsteg, bryst, tværreb, suppeben og hakket kød.

Detail:

Som standard + skæres i passerne stykker og vakumpakkes klar til fryseren.
Laves fra d. 01-01 til d. 31-08.

Ekstra hakket kød

Med tværreb/bryst hakket (kan ikke vælges ved grill-udskæring)
Med bovsteg hakket (kan ikke vælges ved grill-udskæring)
Med tykkam hakket

Grilludskæring:

Med grilludskæring, så meget til grill som muligt.
Som ovenstående incl. bovsteak og short ribs

Culotte & cuvette:

Hvis man køber en kvart, får man enten culotte + lille tykstegsfillet eller cuvette + store tykstegsfillet.

Ottendedel:

Hvis man sælger 1/8 udfyldes en blanket pr. 4/8 dele, d.v.s ½ deles i 4 ens portioner

Tibage til udskæring