Udskæring af kød
Nedenfor kan du se hvordan de enkelte dyr skæres ud og pakkes. Du kan også selv bestemme hvordan du vil have det leveret og pakket. Dette foregår efter aftale.
Kreatur
PARTERING
Standard:
Osso buko, yderlår, klump, lårtunge, inderlår, tykstegsfilet, culotte, cyvette, mørbrad, tyndsteg, højrebskoteletter, højreb, tykkam, bovsteg, bryst, tværreb, suppeben og hakket kød.
Detail:
Som standard + skæres i passerne stykker og vakumpakkes klar til fryseren.
Laves fra d. 01-01 til d. 31-08.
Ekstra hakket kød
Med tværreb/bryst hakket (kan ikke vælges ved grill-udskæring)
Med bovsteg hakket (kan ikke vælges ved grill-udskæring)
Med tykkam hakket
Grilludskæring:
Med grilludskæring, så meget til grill som muligt.
Som ovenstående incl. bovsteak og short ribs
Culotte & cuvette:
Hvis man køber en kvart, får man enten culotte + lille tykstegsfillet eller cuvette + store tykstegsfillet.
Ottendedel:
Hvis man sælger 1/8 udfyldes en blanket pr. 4/8 dele, d.v.s ½ deles i 4 ens portioner
Gris
PARTERING
Standard:
Hoved, indmad, bov til fars, nakkesteg, mørbrad, hele skanke, 2 kamstege, ca. 8 koteletter, stegflæsk, ribbensteg, slag til rulle-steg/pølse, inderlår, klump, skinkesteg, stegeben, kogeben, svær og fars der hakkes 2 gange.
Detail:
Som standard + rissed stege, schnitzler, skinkeculotte, migion og stegeflæsk i skiver.
Detail + vakuum:
Som detail men vakuumpakkes klar til fryseren. Laves fra d. 01-01 til d. 31-08.
Tilvalg – ekstra hakket til fars:
Slag hakkes
Skank hakkes
Hoved hakkes
Lam
PARTERING
Grovparteret:
Køller, bove, flækket hals, bryst, halv ryg i koteletter og indmad.
Detail parteret:
2 stk. udb. Køller, bove, 2 stk. culotter, hel ryg i koteletter, 4 skanke (kan hakkes), bryst+hals hakkes og indmad.
Laves fra d. 01-01 til d. 31-08.
Tilvalg – ekstra hakket til fars
Hals hakkes
Detail + vakum:
Som detail men vakumpakkes klar til fryseren. Laves fra 01-01 til d. 31-08.